` Phobos & Actor Marketing Blog: Phobos... het nieuwe doel van President Obama

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

maandag 1 maart 2010

Phobos... het nieuwe doel van President Obama

Neen, de volgende marketingcampagne voor President Obama komt niet van Phobos Marketing. Maar de volgende bemande ruimtereis zou wel eens naar de maan van Mars, Phobos kunnen gaan.

Dat wij Phobos als naam kozen voor ons creatief bureau is niet ondoordacht. Het blijft immers een mysterieuze maan waarvan de oorsprong ongekend is ? Een doel dat ver genoeg is om te durven nastreven met leidershap en ondernemerschap. Maar vooral de mythologische betekenis als zoon van MARS de god van de oorlog en VENUS de godin van de schoonheid stond centraal bij de keuze van onze naam.


De Economische oorlog uitvechten door er schoonheid in te brengen is immers datgene wat we nastreven. Het nastreven van Rendabiliteit door Creativiteit, géén schoonheid om de schoonheid maar ten diesnte van de doelstelling van onze klanten.

Dat Amerikanen en Russen nu Phobos bovenaan de agenda plaatsen is niet verwonderlijk. Net zoals bij ons is niet de sky de limit, maar zijn het enkel de gedachten van de leider, de visionair die de grenzen van de toekomst doen ontstaan.


Kies dus als leider om je kader groter te maken, droom verder en durf anders, verder en toekomstgericht. En dan komt Phobos verrassend dicht bij...

Succes in het ondernemen

Geen opmerkingen: