` Phobos & Actor Marketing Blog: Your worst iPhone-nightmare?

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

woensdag 17 februari 2010

Your worst iPhone-nightmare?

Capacitieve aanraakschermen zoals dat van de iPhone zijn geweldig, omdat ze enkel reageren op een aanraking van de huid. Je kan dus niet meer 'per ongeluk' bellen naar iemand wanneer je gsm gekneld in je zak zit. De mensen wiens naam met een A beginnen kunnen dus met een gerust hart slapen en de jongens van Duval Guillaume kunnen hun knappe campagne 'making a blind call' in het archief laten.

Toch hebben capacitieve aanraakschermen ook een nadeel. De meeste iPhone gebruikers zullen het deze winter al ondervonden hebben: bellen of smsen met je handschoenen aan lukt niet. Enkele 'creatieve' Zuid-Koreanen bedachten dé oplossing hiervoor: het gebruik maken van worst.

Een bepaald merk worst zou namelijk de perfecte vervanger zijn voor je tere vingers. Je kunt er je iPhone mee bedienen zonder dat je vingers last hebben van het vriesweer.

Vandaag op de Phobosblog, morgen in de folder van uw beenhouwer?



2 opmerkingen:

Koen zei

't zijn wel dunnere worstjes die ze in Korea gebruiken; die lijken meer op een vinger dan die dikke worst uit jouw fotootje - kijk maar: http://www.gearfuse.com/south-koreans-using-meat-as-an-iphone-stylus/

Emma Liekens zei

Dat weet ik. Was de foto ook tegengekomen maar enkel in zeer lage resolutie. Daar zag je de worstjes niet echt duidelijk op. Daarom koos ik voor deze foto die het onderwerp (iets overdreven) maar duidelijk illustreert. Meer gezien als een beetje ironie. Alvast bedankt voor de link! Daar is de foto wel zeer duidelijk op.