` Phobos & Actor Marketing Blog: Touch Generatie

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

maandag 8 september 2008

Touch Generatie

Het decenium van de ommekeer komt er aan. De 'touch-generatie' begint bijna aan de puberteit en wereldwijd heeft de tech-industrie dit goed begrepen. Zijn uw kinderen tussen de 7 en 12 jaar? Zij zullen de geschiedenis ingaan als de 'touch-generatie'. Gedaan met een toetsenbord of een muis, die trouwens maar 20 jaar oud is. Weg met toetsen op een gsm. Geen joystick meer voor spelletjes. Het wordt allemaal verleden tijd.

In het volgende decenium zal touchtechnologie overal terug te vinden zijn. Momenteel zien we kassa-systemen, gsm's, Nintendo's... met touch. De Apple iPhone op kop van de hype. (waar ik nog altijd plezier aan beleef hoor).

Maar de toekomst biedt nog veel meer. Vergeet uw laptop van 4kg of meer. Rol uw scherm op, steek het op zak, en rol het uit wanneer u dit wil gebruiken. Zonder toetsenbord natuurlijk. Bel met uw vriendin, leg op en strek uw gsm rond uw pols als een horloge. SF denkt u. Neen hoor. Ze zijn er mee bezig. En ze gaan het halen ook. Kijk maar eens.

Onze 'touch-generatie' zal er mee opgroeien. We zullen het nog moeilijk krijgen om bij te blijven.

Zien jullie dit zitten? Of ken je deze al? Wacht maar. Amper 3 jaar geleden was multi-touch op een telefoon toch onmogelijk?? Zo'n klein schermpje met een resolutie van 150 dpi???? Waar zaten onze gedachten? In 2008 is het de grootste hype van het moment en de foto staat hierboven.

De 'touch-generatie' komt er aan. Zorg dat je bijblijft. En begin niet over: "Ik blijf wel met Windows werken"; want dan krijg je dit. Dus schiet al maar uit je sloffen! Ik noem het de touch-generatie. En dat zal je de komende jaren dus nog veel meer horen. En denk nu niet dat het allemaal nog lang zal duren. Want waarschijnlijk heb je ofwel een iPhone, een kleine met een Nintendo of een Wii, een Mercedes met 'fingerprintrecognition' of ... En ga zo maar door.

Ben jij nog bij?

Geen opmerkingen: