` Phobos & Actor Marketing Blog: Web 2.0 suicide

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

maandag 21 december 2009

Web 2.0 suicide

De donkere dagen voor kerstmis is helaas ook de jaarlijkse climax wat betreft het aantal zelfdodingen. De website suicidemachine.org pikt in op deze jammere trend. Net nu lanceert het een Web 2.0 Suicide Machine onder de motto's: 'You want your actual life back?' 'So many people you don't really care about...' 'Say goodbye with dignity; sign out forever!' 'May you rest in a better real life...' Via de website kun je in één keer jezelf op verschillende netwerken voorgoed verwijderen.
De service werkt heel eenvoudig. Na het invullen van gebruikersnaam en wachtwoord zal de machine automatisch inloggen op de account, de profielfoto wijzigen en vervolgend één voor één alle vrienden verwijderen. Het script breekt automatisch bit-voor-bit de account af en post de gewenste "laatste woorden". Daarna zijn je accounts voorgoed verwijderd.

De Web 2.0 Suicide Machine is van Nederlandse makelij en claimt dat je op 52 minuten 'webdood' bent, tegenover de 9u en 35minuten wanneer je het manueel zou doen. De trend unfriending zet zich verder en was nog nooit zo eenvoudig.

Bekijk zeker ook de bijbehorende video!

Geen opmerkingen: