` Phobos & Actor Marketing Blog: 15 jaar Ster Gouden Loeki

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

vrijdag 18 december 2009

15 jaar Ster Gouden Loeki

Vanavond zal het publiek voor de 15de maal het leukste, beste, grappigste of bijzonderste tv-spotje van het jaar kiezen. De 15de editie van Ster Gouden Loeki is het bewijs dat aantrekkelijke reclame nog steeds leeft. In Nederland wordt er deze avond een hele show aan besteed. Chantal Janzen neemt de kijker mee in de reclamewereld. Een wereld van mooie reclametunes en spraakmakende commercials uit binnen- en buitenland.

15 jaar geleden ontstond deze uitreiking om adverteerders te prikkelen reclame te maken die aantrekkelijk én effectief is. Het eerste winnend spotje kwam in 1995 van een bekend luchtvaartmaatschappij die hun vliegtuigen symboliseerde met opstijgende zwanen.


Het afgelopen jaar heeft het Nederlands publiek maandelijks 3 winnaars gekozen, op dit moment zijn er dus 36 commercials genomineerd. Tot vanmiddag 15u is het nog mogelijk om te stemmen, daarna zal een shortlist van 5 reclamespotjes de finale ingaan. De genomineerde spotjes kun je hier bekijken. We willen u ook zeker niet de voorbije winnaars onthouden:



Geen opmerkingen: