` Phobos & Actor Marketing Blog: Mashable's Social Media meetup Antwerpen

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

vrijdag 2 juli 2010

Mashable's Social Media meetup Antwerpen

Afgelopen woensdag was het Internationale Social Media day! Dit werd gevierd op meer dan 500 Meetups verspreid over heel de wereld. Op Barcelona na had Antwerpen het grootst aantal ingeschreven deelnemers. Dit wouden we niet missen. Samen met Kevin trok ik na het werk richting Antwerpen. The place to be: Hangar 26, met het warme weer de ideale locatie.

Aangekomen stond er een lange rij wachtenden, de meerderheid al twitterend op hun Iphone. De focus van de avond lag dan ook op interactiviteit, netwerking en plezier. Geen lange toespraken, maar een ongedwongen sfeer.

Om 19u werd de Meetup ingeleid door Clo Willaerts, gevolgd door enkele videoboodschappen van o.m. Mashable. De sponsors werden bedankt en het publiek aangespoord om #smdaybe te twitteren om op de live Tweetwall te verschijnen.

Er was een open bar, live video- en Twitterstream en vele interessante personen uit de Marketingwereld. Het was aangenaam netwerken op het terras van Hangar 26 met zicht op de Schelde. Een DJ zorgde voor gepaste muziek en enkele camera’s en bloggers volgde het event rechtstreeks op.

Na het ondergaan van de zon vertrokken we naar huis. Heel wat contacten en boeiende gesprekken over E-marketing rijker. En zoals het op een Social Media event hoort werden er minder naamkaartjes uitgedeeld, maar rechtstreeks geconnecteerd via Facebook en LinkedIn. Volgend jaar vind je me hier zeker terug.

De verslaggevers: Emma en Kevin




















Zoek ons in het filmpje!

Geen opmerkingen: