` Phobos & Actor Marketing Blog: Fake call

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

dinsdag 2 december 2008

Fake call

Een iPhone is een mega cool toestel. En het nieuwe programma fake call is super leuk. Maar vanaf nu kan het ook uw sales helpen.

Stel u voor: uw klant is overtuigd van uw product. Je zet jezelf in sales mode en start om de verkoop rond te krijgen. Opeens rinkelt de telefoon. Lap! Verkoopsgesprek onderbroken. Maar geen paniek.

Onderzoek toont aan dat mensen waar het gesprek onderbroken werd, genijgt zijn meer te besteden dan oorspronkelijk gedacht. Ze beginnen na te denken en terwijl jij als verkoper aan de telefoon hangt, geraken ze steeds meer overtuigd van het product.

De oplossing is duidelijk. Een 'break' in het verkoopsgesprek helpt. Dus geen nood. Windt u niet op bij het volgende telefoontje. Of nog beter... Koop een iPhone, installeer fake call en plan uw onderbreking met een telefoontje van een zeer belangrijk iemand. ;)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat betekent het voor je imago als men door krijgt dat het om een "fake" call gaat?

Bram zei

Tja... When the player falls, the play goes down as well... Er zijn natuurlijk nog heel wat andere mogelijkheden om een onderbreking te forceren. Zelfs voor niet-Iphone-bezitters!