` Phobos & Actor Marketing Blog: Lights! Camera! Action!

Quote:

"Only those who dare to walk, can leave a footprint"

dinsdag 9 juni 2009

Lights! Camera! Action!

We love watching online videos! Onderzoek toont aan dat in de maand april 119 miljard unieke video kijkers 7 000 000 000 000 video's hebben bekeken. Niet niks.

27% meer kijkers en 58% meer tijd dat gespendeerd wordt aan het kijken naar online video's.

Video is dus een interessante tool voor uw onderneming. Op uw website of in uw emailmarketing is een video zeer interessant en de doorklikfrequentie is 2 tot 3 keer zo hoog.

Volgens Cubarrubia, een video posten op een makkelijk vindbare plek, maar niet in uw email, werpt zijn vruchten af. Zet geen video in uw emails want de meeste internet providers laten dit niet toe. Bovendien zou een video uw bandbreedte veel te sterk overschrijden. Kies er daarom voor om de video vanuit uw email te linken. Maar maak de link wel duidelijk en aantrekkelijk door een screenshot te gebruiken.

The Po!nt: Begin er aan. Maak enkele video's om uw activiteiten duidelijk te maken en stuur ze naar uw contacten. Raadpleeg een professional voor advies en een duidelijk beeld wat er nu eigenlijk moet gebeuren. Want het is nu dat u uw concullega's moet voor blijven.

Geen opmerkingen: